Barneveld

Recruitment@viagoos.nl

+31 (0)6 27046491

PRECO

32 - 40 uur

HBO

marktcoform salaris

Apeldoorn

HR Adviseur

Voor jou

 • Een dynamische werkomgeving in een jong team.
 • Een marktcoform salaris
 • Een contract voor 32 – 40 uur

  Van jou

  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur enige jaren werkervaring binnnen
  • Iemand die zorgvuldig werkt
  • Iemand die goed kan schrijven

  Ontwikkelen van medewerkers, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, ziekteverzuim en arbeidsvoorwaarden zitten allemaal in het brede HR pakket waaraan je binnen Preco gaat werken. Jij richt je binnen onze dynamische omgeving op het goed draaiende houden van het HR proces en op het zorgvuldig afhandelen van alle lopende zaken. Je gaat onderdeel uitmaken van ons jonge enthousiaste team dat elke dag hard werkt om samen resultaten neer te zetten. We breiden ons team graag uit met een HR Adviseur

  Wat houdt de functie in?

  In deze nog relatief nieuwe positie binnen ons bedrijf is je belangrijkste taak om te zorgen dat alle lopende afspraken met betrekking tot de personeelszaken goed en zorgvuldig worden opgepakt en dat deadlines helder zijn en gehaald worden.
  Dit betekent bijvoorbeeld dat je de contractverlengingen op tijd regelt en dat de ontwikkelcyclus gevolgd wordt met de daaraan gekoppelde potentiële salarisverhoging. Je wordt ook verantwoordelijk voor het monitoren van verzuim volgens de wet Poortwachter. Je werkt nauw samen met de HR administrateur die zorgdraagt voor de salaris- en urenadministratie. Tenslotte zul je als HR-adviseur de zwaardere HR-stukken oppakken en deze vastleggen in processen. Hierin ben je ondersteunend aan het leidinggevend personeel binnen Preco.

  Deze positie geeft veel ontwikkelruimte voor een ondernemende HR professional!

   

  Wat voor ieamnd zoeken we?

  Deze functie past goed bij iemand die er lol in heeft om zaken te structureren in een dynamische werkomgeving. Je bent gedreven en bent graag in de lead voor jouw werkprocessen. Je werkt zorgvuldig, kunt goed schrijven en bent integer.

  Wie zijn wij?

  Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten.

  Het bedrijf staat onder dagelijkse leiding van een operationeel directeur, algemeen directeur en een commercieel directeur. Gezamenlijk sturen zij ruim 100 mensen aan die werken in engineering, werkvoorbereiding, productie en staf. Je werkt nauw samen met je collega’s van HR, Finance en Office Management en je rapporteert rechtstreeks aan de Hoofd Finance & HR.

  Contact

  Wil je eerst nog meer over de functie weten? Dat kan! Bel of WhatsApp mij, Goos Terschegget via 06 27046491 of stuur een email goos@viagoos.nl

  Heb je vragen over deze vacature, dan nodigen we je uit deze te stellen aan Teus Kuijsten, algemeen directeur, 085 1122360. Wil je solliciteren dan kan dat via hr@preco.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

   

  Publicatiedatum: 10 maart 2023

  Je solliciteert

  Je maakt jezelf kenbaar in ons netwerk door op deze vacature te solliciteren. Ik ontvang je cv graag!

  Je krijgt een reactie

  Natuurlijk hoor je binnen twee werkdagen van ons. Telefonisch of per mail.

  Je gaat op gesprek

  Je maakt kennis met ons. Dan kom je er meteen achter of je bij het bedrijf past en of je wordt voorgesteld.

  Solliciteer nu

  Solliciteer via het formulier. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie