Barneveld

Recruitment@viagoos.nl

+31 (0)6 27046491

Harvey Nash Nederland

36- 40 uur

HBO

3200-4500

Maarssen

Marketing (Events) Professional

Voor jou

 • Werken bij Harvey Nash staat garant voor een afwisselende baan bij een grote internationale speler. Het is dé plek om al je ambities waar te maken. We bieden een jaarcontract dat we graag omzetten in een vast dienstverband als de klik wederzijds is.
 • We bieden je een royaal salaris, passend bij jouw achtergrond en ervaring.
 • Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zullen je aanspreken. Wat dacht je van 25 plus 9 bonus verlofdagen? Harvey Nash neemt de helft van de basisziektekostenverzekering van jou en je partner voor zijn rekening en heeft een uitstekend collectief pensioenplan.
 • Bij Harvey Nash krijg je alle tools om je ambities waar te maken. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling (bijvoorbeeld via GoodHabitz) of om verdieping in jouw vakgebied. Als jij een vak gerelateerde cursus wilt volgen, is een vergoeding daarvan beslist bespreekbaar.
 • Hybride werken vinden wij een uitstekende formule. We geven een thuiswerkvergoeding en wanneer je op kantoor werkt, werk je in Maarssen. Dit kantoor is heel goed bereikbaar.
 • De werksfeer is uitstekend en informeel. Je hebt leuke collega’s van alle leeftijden en achtergronden. We verzorgen iedere dag een heerlijke lunch op kantoor. 

  Van jou

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau verkregen door werkervaring of opleiding. 
  • Je hebt minimaal een paar jaar werkervaring met het zelfstandig organiseren van zakelijke events.
  • Je bent een doorzetter, oplossingsgericht werkt graag samen en rond projecten graag goed, snel en naar tevredenheid af.
  • Je hebt goede communicatievaardigheden en zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je goed. 
  • Samenwerken en zaken met elkaar afstemmen vind jij belangrijk en kun je goed.
  • Met PowerPoint kun je ook overweg om presentaties samen te stellen, met de juiste kwaliteit en uitstraling die een presentatie nodig heeft.
  • Je bent proactief en vindt het leuk om met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn.
  • Verder ben je creatief en oplossingsgericht.
  • Je werkt graag zelfstandig, maar zeker ook in teamverband.

  Hoe ziet het eruit?

  Weet jij zelfstandig met jouw talent interne en externe events van A tot Z te organiseren, waarbij kwaliteit en tevredenheid hoog in het vaandel staan? En lijkt het jou daarnaast leuk om met jouw skills onze Marketing afdeling te ondersteunen bij diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou, een Marketing (Events) Professional die een uitdaging niet uit de weg gaat. Wij beloven je een baan die beslist niet saai is.

   

  Werken als Marketing (Events) Professional bij Harvey Nash Nederland.

  Onze organisatie is volop in ontwikkeling, zo ook onze marketing afdeling. Super gaaf natuurlijk, want er zijn veel leuke (nieuwe) initiatieven die opgepakt moeten worden waar jij een belangrijke rol in speelt. De nadruk in deze functie ligt met name op het organiseren van al onze events. Dit zijn zakelijke events maar ook onze interne events die georganiseerd moeten worden. Soms zijn er ook grote internationale events, waarbij je samenwerkt in een internationaal team van collega’s van over de hele wereld. De events in Nederland organiseer je zelfstandig en beginnen vaak met een idee dat je vervolgens tot in de puntjes uitwerkt en uitvoert. Een plan van aanpak, een draaiboek en een checklist zijn voor jou dan ook bekend terrein. Ten behoeve van het organiseren van events, houd jij je ook bezig met de website, social media, het maken van presentaties, communicatie toolkits en alle ander zaken die horen bij het organiseren van events. Verder zijn er verschillende ondersteunende werkzaamheden waar je mee bezig bent. Dit kunnen zaken zijn, zoals het regelen van eindejaarsgeschenken, het onderhouden van onze websites, interne en externe communicatie et cetera.

  Harvey Nash is een grote internationale intermediair, waarvan het hoofdkantoor zich in Londen bevindt, met vestigingen in meerdere Europese landen, Amerika, Australië en Vietnam. Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit recruitment, contract management en executive search.

  Wij brengen opdrachtgevers en professionals bij elkaar en nemen hun de zaken uit handen die voor hen ballast zijn, maar voor ons gesneden koek. Wij doen dat graag en we doen dat goed.

  Neem het heft in handen!

  Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag als Marketing (Events) Professional te Maarssen?  Solliciteer dan direct via onderstaande button! En ontvang al binnen twee werkdagen en reactie.

  Wil je eerst nog meer over de functie weten? Dat kan! Bel of WhatsApp mij, Goos Terschegget via 06 27046491 of stuur een email goos@viagoos.nl

   

  Publicatiedatum: 16 december 2022

  Sluitingsdatum: 16 maart 2023

  Je solliciteert

  Je maakt jezelf kenbaar in ons netwerk door op deze vacature te solliciteren. Ik ontvang je cv graag!

  Je krijgt een reactie

  Natuurlijk hoor je binnen twee werkdagen van ons. Telefonisch of per mail.

  Je gaat op gesprek

  Je maakt kennis met ons. Dan kom je er meteen achter of je bij het bedrijf past en of je wordt voorgesteld.

  Solliciteer nu

  Solliciteer via het formulier. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie