Barneveld

Recruitment@viagoos.nl

+31 (0)6 27046491

ViaGoos 
Referenties

Anderen vertellen over hun ervaringen met het samenwerken met ViaGoos?

Onder andere wie?

 • ACN bv
  Ruud Miggels
 • FFWD-it
  Boudewijn Vervoort
 • Thuis & Co
  Jaco den Hollander
 • Harvey Nash
  Regina Kooij
 • IRENT
  Yannick R.

Referenties ViaGoos

Wij bij ffwd-it hebben het genoegen gehad een aantal jaar gebruik te kunnen maken van de diensten van Goos. Hij zorgt ervoor dat je kan ondernemen , iemand een baan kan bieden en toch flexibel kan blijven. Iemand wat langer kan uitproberen zonder de grote risico te hoeven lopen waar onze huidige wetgeving je als kleine ondernemer mee confronteert. Buiten dit aangename effect is Goos ook nog eens een heel erg plezierig mens om mee samen te werken en vervult ook meteen een soort hr functie voor je bedrijf. Iedereen die worstelt met arbeidskwesties, zowel voor de invulling van een kort lopende functie, het invullen van een lastige functie of wat voor soort uitdagingen dan ook, wij kunnen Goos van ViaGoos van harte aanbevelen. Goos is echt iemand die de juiste persoon op de juiste plek weet te krijgen.

FFWD-it

Boudewijn Vervoort

Af en toe neem je beslissingen waar je gewoon echt een goed gevoel aan over houdt. Zo heb ik recentelijk besloten om niet zelf op zoek te gaan naar personeel, maar om dat uit te besteden. Met ViaGoos en Goos Terschegget koop je heel veel rust in: We hebben een uitgebreid intake gesprek gevoerd, waarbij Goos doorvroeg over wat is belangrijk voor je in kandidaten, maar ook heel veel uitleg gaf over de diverse mogelijkheden die bestaan binnen zijn dienstverlening. Of je nu iemand direct zelf in dienst neemt, of via payrolling, tijdelijk of niet. En ook zijn eigen dienstverlening hebben we flexibel afgesproken. Het vervolg ging als een speer: voor ik het wist lag er een voorstel voor een wervingsadvertentie op mijn bureau. De plaatsing op ik weet niet hoeveel jobboards was vervolgens ook in een mum van tijd geregeld en de dag erop had ik al terugkoppeling met enkele kandidaten. Maar wat ook heel lekker is, is dat in de terugkoppeling ook zichtbaar wordt dat sommige kandidaten, helemaal geen kanshebber zijn en al op voorhand door Goos worden benaderd en afgewezen. De overgebleven kandidaten waren stuk voor stuk van hoog kaliber. Na mijn eigen gesprekken te hebben gevoerd, volgde nog zinvol en behulpzaam sparren met Goos om uiteindelijk de keuze te bepalen. Via Payrolling heb ik vanaf maandag een nieuwe medewerkster, waarvoor ik zelf uiteindelijk “alleen maar” een afrondend gesprek hoefde te voeren en de keuze te maken. Alle ondersteuning, afhandeling, administratie wordt door Goos geregeld. Als ik personeel nodig heb, neem ik zeker ViaGoos weer in de arm. Ik zal hem dan ook van harte aanbevelen bij mijn relaties.

Thuis & Co

Jaco dan Hollander

Kijkend naar ons bedrijf, ACNbv, dan is het personeel het belangrijkste gereedschap en instrument wat wij hebben. Ons grootste kapitaal. Wij beseffen ons maar al te goed dat zij ook de ambassadeurs zijn van het bedrijf. Ondanks de personeelskrapte op de markt, nemen wij nooit iemand direct aan. Wij verwachten van iedere medewerker dat zij willen investeren in zichzelf. Wij brengen ze onder bij ViaGoos. Zeg je ViaGoos, dan bedoel ik eigenlijk GOOS. Bij Goos brengen wij gerust onze pareltjes onder in de wetenschap dat alle afspraken die wij maken met onze medewerkers, door Goos keurig en correct worden opgepakt. Goos staat voor hetgeen we hebben afgesproken en nog veel belangrijker, hij zorgt ervoor dat de medewerkers die aan Goos zijn toevertrouwd altijd op hem kunnen bouwen en terugvallen. Goos kan ik dan ook van harte aanbevelen. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. In elke hoedanigheid.

ACN bv

Ruud Miggels

Wij hebben voor bijna driekwart jaar gebruik gemaakt van Goos zijn diensten. Goos legt heel makkelijk contact met mogelijke sollicitanten en zal alles in het werk stellen om met goede kandidaten voor de dag te komen. Zelfs in de huidige markt. Hij werkt zeer doortastend en gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg.
Wij bevelen Goos zeker aan!

Harvey Nash

Regina Kooij

Ik ken Goos als vriendelijk, oprecht, doortastend en bereid om echt met jou mee te denken.
Hij kijkt verder dan wat er op papier staat en zal een goed gesprek niet uit de weg gaan. Dit blijkt, uit de vele gesprekken die we hebben gevoerd en de onzelfzuchtige aandacht die daarbij kwam kijken.

Ik durf dan ook te zeggen dat Goos enorm heeft bijgedragen aan mijn groeiproces en daarmee ook mijn geluk.

Goos is een absolute aanrader!! Bedankt voor alles & succes met alles wat nog komen gaat.

IRENT

Yannick R.